dimarts, 22 d’abril del 2014

Pressuposar sant Jordi


Com que aquest bloc tracta de llibres (no només de llibres però sobretot de llibres), hom pressuposa que una entrada que entra el dia 22 d'abril contindrà una recomanació llibretera,

Com que l'autor del bloc publica un llibre cada set anys, més o menys cada set anys, i en el darrer any en va publicar un, hom pressuposa que la recomanació serà el meu llibre, i que, de forma més o menys elegant, trista, suplicant o llastimosa haurà confegit un text que només vol dir sisplau compra el meu llibre.

Però vet aquí: he decidit posar una fotografia dels tres llibres que estic llegint aquests dies. I il·lustrar-ho amb un dibuix que representa una planta que, contra les pressuposicions, no és una rosa malgrat que té punxes a les fulles, però la tija lliure d'espines.

Algú podria pensar, no obstant això, que tot plegat només és una estratègia per fer una entrada d'allò més vulgar i previsible. I si algó ho pensa, jo pensaré que m'havia d'haver quedat llegint i no escriure cap nova entrada el dia 22 d'abril.

Il·lustració urticant, L.B., 2014



3 comentaris:

  1. doncs podies haver promocionat el teu últim llibre. O sia 'AIRE BRUT'

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs ja ho veus, promociono llibres que trobo interessants, cadascun per un motiu. Però penso que el 23 d'abril també hauria de ser un dia dedicat a la lectura apart de la cosa mercantil.

      Elimina
  2. Els qui et llegeixen al blog ja haurien d'haver llegit "Aire brut", per tant, s'haurien de prendre les recomanacions seriosament.

    ResponElimina