dijous, 9 de juliol de 2015

Post per escoltar (dos contes estranys)"L'home de la cantonada" i "Més enllà de la vall" són els dos contes que obren el recull "Hivern a la terra". Tots dos textos volen apropar-se al llenguatge dels somnis, en què allò més important són les imatges que s'enllacen a través de mecanismes no racionals.

A partir d'avui, aquests dos contes, publicats per Seebook, també es poden escoltar. Tot allò que es pugui fer per apropar-se a la lectura és bo, tot allò que puguem fer per ser més i millor lectors no tan sols és bo, si no que també és necessari.

Clicant l'enllaç que hi ha al capdavall es poden escoltar els dos relats i els comentaris que expliquen com, quan i on van ser escrits. S'escolten en la veu de la Rosa Sala, que els augmenta el to poètic i ens permet seguir-los mentre escombrem el pis, mentre rentem els plats o mentre conduïm. Jo els trobo especialment apropiats per llegir més aviat quan es fa fosc, dins d'un cotxe que circula per una carretera secundària, amb siluetes d'arbres negres a banda i banda.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada